Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB

fokus på användning av it-funktionen i stället för tekniken bakom.

Aktuellt

EPM Cloudplace

EPM Cloudplace är en modern lösning baserad på den senaste molnbaserade tekniken och med en enkel och behovsbaserad paketering.

EPM Cloudplace är ett nytt synsätt på IT-drifttjänster. Det innebär fokus på användning av it-funktionen, i stället för tekniken bakom. Du får tillgång till ett antal arbetsrelaterade applikationer med hög tillgänglighet och säkerhet i din desktop och kan nå dessa på kontoret, hemifrån eller via nätet var du än är.

EPM Cloudplace garanterar tillgänglighet för hela arbetsytan inklusive applikationer. Tjänsten har en fast kostnad per användare och månad baserad på antal applikationer och datavolymer. Du kan komplettera med hyra av tillhörande hård- och mjukvara.

Tjänsten produceras i våra egna datorhallar, med högsta möjliga säkerhet och tillgänglighet. Komponenterna kommer från några av världens mest etablerade och välkända leverantörer.

Redan i dag kan du abonnera på framtidens lösning från EPM, till en kostnad som är betydligt lägre än för traditionella lösningar.

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.