Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB

Marknadsledande lösningar för kommunikation och IT-säkerhet”

Aktuellt

Kommunication & Säkerhet

Design av komplexa IT-nätverk är ännu ett av våra specialområden. Det kan t.ex. handla om att skapa en konstant och tillförlitlig uppkoppling mellan lokalkontor och huvudkontor, eller fasta förbindelser av kritisk karaktär till exempelvis samarbetspartners. I detta arbete ingår saker som säkerhet och brandväggar, direktuppkoppling mellan kontor, internetanslutningar, logisk separation av nätverk, installation av stora trådlösa nät och mycket mer.

Vi är Cisco Select Partner och har certifierade konsulter inom Ciscos kommunikations- och säkerhetslösningar. Det betyder att vi kan säkra upp ditt nätverks skalskydd med marknadens bästa brandväggar, sätta upp säkra förbindelser till andra kontor eller installera intrångsdetektion och innehållsfilter.

Våra kommunikations- och säkerhetslösningar är en viktig del i våra tjänster Infrastructure as a service och EPM Cloud Workspace. Du får en molnbaserad lösning med högsta möjliga krav på säkerhet och tillgänglighet. Även i detta fall använder vi några av marknadens mest avancerade säkerhetslösningar, t.ex.:

  • Redundanta brandväggslösningar från Cisco.
  • Cisco Ironport, marknadens största och sannolikt bästa lösning för skräppostfiltrering.
  • Stabila Trådlösa nätverk från Cisco.
  • Avancerade backuplösningar från NetApp och IBM.
  • Tvåfaktorsautentisering från marknadsledaren RSA Security.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er effektivisera er kommunikation och förbättra er IT-säkerhet,.

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.