Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB

“Kombinera våra privata molntjänster med Microsoft Office 365”

Aktuellt

Office 365

EPM arbetar med behovsanalys, implementation och integration samt med drift och underhåll av Office 365 en kombination av Microsofts publika molntjänster så som Exchange, Sharepoint och Lync med lokala Officelicenser. Allt med en attraktiv prissättning.

EPM Data är hostingpartner till Microsoft och erbjuder integration av din hostade IT-miljö mot Office 365.

Med en kombination av privata molntjänster från EPM och publika molntjänster från Microsoft får du det bästa av två världar.

 

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.