Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB

Aktuellt

Lediga arbeten

EPM söker Driftstekniker

Arbetsuppgifter
Du har tillsammans med kollegorna på driftavdelningen det övergripande ansvaret för att kundernas miljöer alltid är tillgängliga. Vi arbetar med kundernas och vår egen infrastruktur, både på server- och klientsidan. Det finns goda möjligheter att specialisera sig  och vara med och påverka hur driften fungerar. Du kommer att arbeta i ett team som består av 15 tekniker. Vi arbetar enligt ITIL och använder oss av produkter från Cisco, Citrix, VMware och Netapp samt IBM.

Utbildning / Erfarenhet
Högskoleutbildning inom IT är meriterande men inget krav.  Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du tycker om att ta eget ansvar. Du kan vara nyexaminerad men får gärna ha något eller några års erfarenhet.

Förmåner
Bra fast lön samt provision. Trevliga kollegor, bra stämning och stora utvecklingsmöjligheter samt bidrag till friskvård/gymkort. Placeringsort kommer att vara i våra fräscha lokaler på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Din anställning hos EPM omfattas av gällande kollektivavtal mellan IT&Telekomföretagen inom Almega och Unionen samt Akademikerförbunden.

Kontaktpersoner
Kontakta Per Sidén eller Mirsadr Tavakolian, 08-4587070, om du har några frågor angående tjänsten och besök gärna vår hemsida  www.epm.se för mer information om företaget. Ansökan skickas till jobb2017@epm.se .

EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Våra hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data är VMware Enterprise VIP Partner, IBM Business Partner Fujitsu Select Partner samt Cisco Select Partner och Microsoft Hosting Partner.

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.