Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB

“samarbete med de ledande leverantörerna på marknaden”

Aktuellt

Partnerföretag

För att kunna ligga i teknikens framkant krävs ett nära samarbete med de ledande leverantörerna på marknaden. Här nedan ser du några av de partners som EPM samarbetar med.

VMWVi är VMware Professsional Solution Provider Partner. Partnerstatusen innebär att vi har rätt att sälja och utföra konsultarbeten kring VMwares Enterprise produkt ESX Server och den nya teknologin VSphere.

Vi är VMware Service Provider Enterprise. Partnerstatusen innebär att vi har rätt att erbjuda hostingtjänster med VMwares Enterprise produkt ESX Server och den nya teknologin VSphere.

Vi är återförsäljare av hela IBMs sortiment och certifierad Business Partner inom N-series unified storage appliances


Vi är Cisco Select Partner och arbetar framförallt med Ciscos produkter inom routing, säkerhet, brandväggar, anti-spam och trådlösa nätverk.

NetiD
Vi är Certified Integration Partner och återförsäljare av Net iD från SecMaker, en lösning för säkra inloggningar med hjälp av smarta kort.

smsp_logo
Vi är partner med och återförsäljare av SMS Passcode, en lösning för säkra inloggningar med hjälp av multifaktor-autentisering.

EPM är Microsoft Hosting Partner och har tecknat Service Provider License Agreement (SPLA) med Microsoft. Det gör att vi kan tillhandahålla programvara som en tjänst från Microsoft till våra hostingkunder (Software as a Service / SaaS). Det betyder att du prenumerar bara på den programvara du för tillfället behöver; t.ex. för Windows Server, Exchange Server, SQL Server, SharePoint Server, Office-paket etc. Senaste version ingår alltid.

 

För kunder som önskar andra licensieringsformer har vi även alternativ inom Open License såsom; Open Business (köp/ägande), och Open Value Subscription (prenumeration/hyra). Vi hjälper er välja den licensmodell som passar er bäst.

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.