Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB
EPM Data expanderar och flyttar

Den första och andra december 2016 går flyttlasset till nya lokaler på S:t Eriksgatan 117. Vi har under åren utökat personalen och har nu helt enkelt vuxit ur våra nuvarande lokaler. I de nya lokalerna kommer vi ha möjlighet att gruppera oss i olika avdelningar, får större köksutrymmen, fler konferensrum och en allmänt trevligare arbetsmiljö. Vi kommer också ha nära till nya station Odenplan för pendeltåg. Vår nya adress kommer att bli

EPM Data AB
S:t Eriksgatan 117
Uppgång C, Plan 10
SE-113 43 Stockholm
Sweden

Väkommen att hälsa på oss i december!

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.