Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB
Öppettider Jul & Nyår

EPM Data har följande öppettider under Jul- och Nyårshelgerna 2017.

Julafton 24/12 – Stängt

Juldagen 25/12 – Stängt

Annandag jul 26/12 – Stängt

Nyårsafton 31/12 – Stängt

Nyårsdagen 1/1 – Stängt

Trettondedagsafton 5/1 – Öppet 07-12

Trettondedagen 6/1 – Stängt

 

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.