Det stora företagets IT-lösningar till alla!
© EPM Data AB
Sveriges Hjärtstartarregister

Tack vare hjartstartarregistret.se kan allmänheten nu få bättre information om var hjärtstartare finns placerade. Denna kunskap kan visa sig livsavgörande om ett plötsligt hjärtstopp inträffat. Ju snabbare en hjärtstartare kommer till den nödställde desto större är chanserna att personen räddas till livet.

”Vi behöver ha både en tillförlitlig hostingtjänst och personlig service – allt till rätt kostnad förstås. Då föll sig valet naturligt på EPM som leverantör” säger Joel Sundberg projektledare på Sveriges Hjärtstartarregister.

Hjärtstartarregistret hittar du här »

epm-dataab

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst EPM Cloudplace. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.